Creatieve sociale vaardigheidstraining

Gepubliceerd op 30 januari 2023 om 17:24

SLIEDRECHT – In samenwerking met de gemeente Sliedrecht biedt Aloë Vera- Praktijk voor beeldende therapie van Vera Lammers tot de zomervakantie een gratis creatieve sociale vaardigheidstraining aan. “Ik hoop zoveel mogelijk kinderen in Sliedrecht te kunnen ondersteunen op het gebied van de sociaal-emotionele ontwikkeling”. licht Lammers toe. De cursus is bedoeld voor leerlingen in de basisschoolleeftijd.

Vera Lammers richt zich in de training op kinderen die na de coronaperiode extra ondersteuning kunnen gebruiken op sociaal-emotioneel gebied. Je kunt daarbij denken aan het maken van vriendjes, eigen gevoelens of die van een ander herkennen, samenwerken of het vergroten van het zelfvertrouwen. (Foto Aloë Vera)

Tijdens de training wordt er in een groepje van maximaal zes kinderen, zes weken achter elkaar een uur creatief gewerkt in praktijk Aloë Vera. Lammers: “Door middel van het creatief werken wordt er aan de persoonlijke doelen van de kinderen gewerkt.”

Aanmelden
Is jouw kind graag creatief bezig en kan hij/zij een steuntje in de rug gebruiken? Meld je kind dan aan. Bel Vera Lammers, tel. 06-30975011 of stuur een e-mail naar: veralammers@praktijkaloevera.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.